MyLender

MyLenderin tarjoama laina on vakuudeton kertaluotto, jota voit hakea nopeasti ja kätevästi 2000 – 30 000€. Lainaan voit valita pitkän takaisinmaksuajan, jopa 12 vuotta, joten saat aina itsellesi sopivan kuukausierän. MyLender myöntämään lainaan et tarvitse lainkaan vakuuksia tai takaajia. Lainan haet helposti täyttämällä sähköisen hakemuslomakkeen MyLenderin sivuilta. Saat alustavan lainapäätöksen saman tien ja rahat tilillesi, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi ja lähettänyt tarvittavat hakemusliitteet.

MyLenderin Omaraha on pieni 500-1900 euron laina tilapäiseen sekä nopeaan rahantarpeeseen. Lainan takaisinmaksuaika on aina kiinteä 12 kuukautta. Hakiessasi Omarahaa saat alustavan lainapäätöksen heti. Hoitamalla lainaa sopimusehtojen mukaisesti voit myöhemmin hakea lainasumman korotusta MyLenderin Online-palvelusta.

MyLenderin asiakkailla on käytössään MyLender Online -verkkopalvelu, jossa voi mm:

  • korottaa nykyistä lainaa
  • tehdä noston omalle tilille
  • ottaa lyhennysvapaan kuukauden
  • pienentää nykyistä kuukausierää
  • muuttaa eräpäivää
  • tarkistaa lainan ajantasaiset tiedot ja tulevat maksuerät

Voit hoitaa raha-asiat vaivattomasti silloin, kun sinulle sopii. MyLender Online palvelee sinua 24/7.
Esimerkki lainan kokonaiskustannuksista:
KSL:n mukainen todellinen vuosikorko on 18,9%, kun lainasumma on 15 000 euroa, maksuaika 12 vuotta, lainan avausmaksu 199 euroa, tilinhoitomaksu 9 eur/kk.

Lainaa: 500-30 000€

Hae lainaa