Hae lainaa netistä pankkitunnuksilla helposti ja nopeasti

Nettipankit lainaajille sekä säästäjille

Nettipankit ovat kirjaimellisesti pankkeja, jotka toimivat ainoastaan netissä. Pääsääntöisesti nettipankit erovat perinteisistä pankeista siinä että ne tarjoavat ainoastaan tarkoin suunniteltuja laina- ja säästämispalveluita.

Kun nettipankit keskittävät kaikki toimintansa internettiin ja pankkisovellukseen, ei raskasta organisaatiota ja byrokratiaa tarvita lainkaan, vaan niiden resurssit voidaan hyödyntää ja ohjata asiakaskokemuksen sekä palveluiden kehittämiseen.

Koska nämä pankit toimivat internetissä, on heidän asiakaspalvelu tavoitettavissa ainoastaan puhelimilla, sähköpostilla tai chatin välityksellä. Asiakkaat eivät voi siis käydä asioimassa paikanpäällä.

Lainaa nettipankista jopa 60 000 euroa

Nettipankit ovat keskittäneet toimintansa nettiin ja heiltä voi hakea lainaa netistä arjen tarpeisiin tyypillisesti 500 – 60 000 euroa jopa enemmänkin.

Nettipankkien myöntämät lainat ovat pääsääntöisesti kulutusluottoja ja voit valita itse lainallesi joustavan takaisinmaksutavan tai kiinteät kuukausittaiset maksuerät – sen mukaan, mikä sopii sinun tarpeiseesi parhaiten.

Koska nettipankit voivat myöntää jopa kymmeniä tuhansia euroja lainaa, on heidän avulla mahdollisuus usein myös yhdistää lainat. Useasta erillisestä lainasta maksettavat korot ja muut kulut voivat kasvaa yllättävän korkeiksi, kun taas yhdestä isommasta lainasta maksat ainoastaan yhtä korkoa sekä tilinhoitomaksua.

Nettipankit sopivat myös säästäjille

Toinen nettipankkien tarjoamista palveluista ovat säästötilit, jonka asiakas voi avata siitä huolimatta, missä hänen muut tavalliset pankkipalvelut ovat.

Asiakas saa usein avaamalleen säästötilille 0,75 – 1,0%:n prosentin koron 100 000 euroon asti, eikä minkäänlaisia talletus- tai nostorajoituksia ole.

Säästötilit ovat etenkin Suomessa hyvinkin suosittuja, mutta tällä hetkellä historian alhaisesta korkotasosta johtuen perinteisten pankkien tarjoamat korot ovat lähes nollan tuntumassa. Kannattaa siis tarkistaa oman pankkisi tarjoama säästötilin korko ja siirtää talletuksesi paremmin tuottavalle nettipankin tilille.

Säästötilin avaaminen nettipankkiin onnistuu nopeasti verkossa, kolmessa vaiheessa:

  1. Täytä valitsemasi nettipankin hakulomake netissä
  2. Saat vastauksen välittömästi jonka jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen ja linkin sähköistä allekirjoitusta varten.
  3. Allekirjoita sopimus pankkitunnuksillasi ja olet valmis aloittamaan säästämisen.

Nettipankit suomalaisille asiakkaille

Tällä hetkellä Suomen markkinoilla toimii kolme laadukasta ja turvallista nettipankkia jotka sopivat lainanottamiseen sekä säästämiseen.