Hae lainaa netistä pankkitunnuksilla helposti ja nopeasti

Sortter – ”Bye Bye Korot!”

Sortter on uusi suomalainen maaliskuussa 2019 lanseerattu lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut yritys. Sortterin kautta asiakkaat sekä kuluttajat saavat parhaat lainatarjoukset heidän yhteistyökumppaneiltaan yhdellä hakemuksella. Sortter etsii ja kilpailuttaa eri pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset, jotta kuluttajat voisivat säästää lainakustannuksissa.

Sortteri tarjoaa parhaan hinnan takuun lainoille

Sortter kilpailuttaa ja lupaa löytää kaikki lainat taatusti parhaaseen hintaan. Mikäli Sortterin asiakas löytää lainan edullisemmin toista kautta myöhemmin, Sortteri haluaa hyvittää asiakkaalle erotuksen, kun parhaan hinnan takuun edellytykset täyttyvät. Pääset lukemaan lisää Sortterin parhaan hinnan takuusta ja edellytyksista osoitteesta: https://sortter.fi/parhaan-hinnan-takuu

Sortter kertoo selkeästi ja yksinkertaisesti kaikki lainaan liittyvät tiedot; avausmaksut, kk-kustannukset, lainan korot sekä todellinen vuosikorko on selkeästi ilmoitettu, jotta kuluttaja tietää varmasti kaikki lainan kustannukset ja osaa valita itselleen taloudellisesti sopivimman lainan. Kaikki Sortterin välittämät lainat ovat vakuudettomia, joten hakija ei tarvitse takaajia tai vakuuksia saadakseen lainaa.

Sortter lainapalvelusta haettavan lainan perustiedot

LainasummatLaina-aikaKorko alk.IkärajaRahat tilille
500 – 50 000€1 – 15 Vuotta5%20 VuottaSamana vuorokautena
Sortterin lainatuotteet / Palvelut:KulutusluottoYhdistä lainat • Kilpailuta lainat
Yhteystiedotsortter

  • Email: asiakaspalvelu@sortter.fi
  • Puh: 09 8566 5550
  • Aukioloajat: ma-pe klo 8:00-21:00, la-su klo 9:00-17:00
  • Osoite: Bulevardi 21, 00180 Helsinki
Esimerkki lainasta

Lainan ollessa 20 000€ ja takaisinmaksuajan 4 vuotta on kuukausierä 466€. Kuukausierään lisätään 5.00€ laskutuslisä. Avausmaksu esimerkissä on 0.00€. Takaisinmaksettava summa on tällöin 22348€. Nimelliskorko on 5.00% ja todellinen vuosikorko 5.72%.

Hae lainaa tai kilpailuta lainat Sortteri palvelun kautta