Hae lainaa netistä pankkitunnuksilla helposti ja nopeasti

Surimo – Nopea, edullinen ja joustava kertalaina

Haaveiletko asunnon remontoinnista, etelänmatkasta tai vaikkapa auton ostosta? Surimo kertaluotto on nopea ja vaivaton lainavaihtoehto tilapäiseen rahantarpeeseen ja sitä voidaan hakea ilman liitteitä ja vakuuksia aina jopa 4000 euroa.

Asiakas voi saada lainarahat omalle pankkitilleen jopa muutamassa minuutissa! Lainankäsittely alkaa heti kun Surimo on vastaanottanut asiakkaan lainahakemuksen ja pikasiirrolla rahat siirtyvät asiakkaan tilille muutaman minuutin kuluttua lainakäsittelyn jälkeen. Surimo kertalainan lainaehdot ovat selkeät ja joustavat. Tilinhoitomaksua ei ole, lainat ovat tasalyhenteisiä ja takaisinmaksuajat ovat 24 tai 36kk. Asiakas voi myös maksaa lainan takaisin ilman lisäkuluja kokonaisuudessaan tai isommissa erissä, jolloin lainan takaisinmaksuaika luonnollisesti lyhenee. Lainasopimukseen kuuluu myös enintään 6 kpl maksuvapaita kuukausia ja niitä voidaam pitää kahdesti vuodessa.

Kun asiakas on hakenut lainaa Surimolta, saa asiakas käyttöön oman Online-palvelun, josta voit seurata lainan lyhennystapahtumia tai hakea lainankorotusta.

Miksi valita Surimon tarjoama kertaluotto?

  1. Lainan korko markkinoiden pienimpiä
  2. Maksuvapaita kuukausia voit pitää kahdesti vuodessa!
  3. Pienet kuukausierät alkaen n. 20€
  4. Nopea lainankäsittely – Hakemukseen ei vaadita mitään liitteitä
  5. Lainan hakeminen onnistuu kaikilla laitteilla
  6. Kaikki lainat ilman vakuuksia

Surimo lainapalvelusta haettavan lainan perustiedot

LainasummatLaina-aikaKorko alk.IkärajaRahat tilille
500 – 4000€24-36 kk29,17%22 VuottaMuutamassa minuutissa
Surimo lainatuotteet / Palvelut:Kulutusluotto
Yhteystiedotsurimo

  • Email: asiakaspalvelu@surimo.fi
  • Puh: 010 323 8500
  • Aukioloajat: Arkisin klo 9 – 17.
  • Osoite: Surimo Finance Oy. PL 140. 00531 Helsinki
Esimerkki lainasta

2000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 29,17% ja minimilyhennys on 80,44€ / kk. Luoton arvioitu kokonaiskustannus on 2895,87€, kun laina-aika on 36 kk. Nimelliskorko on yksilöllinen ja lopulliset ehdot päätetään luottokartoituksen jälkeen.

Hae tästä Surimon kulutusluotto