Hae lainaa netistä pankkitunnuksilla helposti ja nopeasti

Zmarta – Auttaa asiakkaita lainatarjousten etsinnässä

Zmarta auttaa kuluttajia vertailemaan eri lainatarjouksia, jotta asiakas voi valita niistä itselleen sopivimman vaihtoehdon. Zmartan palvelu etsii asiakkaille maksutta luottopäätöksiä pankeilta ja luotonmyöntäjiltä. Palvelun käyttö ei myöskään sido asiakasta mihinkään eikä sen käyttäminen maksa mitään. Lainavertailu käy näppärästi, sillä lainahakemuksen täyttöön menee ainoastaan muutama minuutti.

Zmarta ei itsessään myönnä lainaa. Se on ainoastaan lainojen vertailupalvelu, joka auttaa asiakkaita lainatarjousten etsinnässä. Zmarta välittää asiakkaiden tekemät lainahakemukset yli 25 pankille ja luotonmyöntäjälle, jotka antavat asiakkaalle lopullisen luottopäätöksen. Laina ja lainarahat tulevat siis luotonmyöntäjältä eikä Zmartalta.

Zmarta lainapalvelusta haettavan lainan perustiedot

LainasummatLaina-aikaKorko alk.IkärajaRahat tilille
500 – 60 000€1 – 15 Vuotta4,99%20 VuottaSamana vuorokautena
Zmartan lainatuotteet / Palvelut:KulutusluottoYhdistelylaina • Pienlaina
Yhteystiedotzmarta

  • Email: info@zmarta.fi
  • Puh: 09 4241 4444 /
  • Aukioloajat: –
  • Osoite: Kaivokatu 8, 00100 Helsinki
Esimerkki lainasta

Lainan kustannukset vaihtelevat luotonmyöntäjäkohtaisesti. Luoton ollessa esimerkiksi 10 000 ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 210. Kuukausierään lisätään 5 euron laskutuslisä. Lisäksi tulee avausmaksu 49 EUR. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 12 601. Nimelliskorko on 9,50% ja todellinen vuosikorko on 9,92 prosenttia.

Hae lainaa Zmarta palvelun kautta